luni, 13 decembrie 2010

Programul de afiliere F64

Fara prea multe ocolisuri voi explica prezenta banner-ului F64 pe blogul meu ---->
Sunt convins ca va doriti sa faceti bani in cel mai simplu mod posibil si daca se poate cu minim de efort,dar lucrurile nu sunt chiar atat de simple.Imi pare rau sa va dezamagesc,dar banii vin doar atunci cand sunteti dispus sa munciti pentru ei si sa va dedicati o buna parte din timpul vostru pretios.Programul de afiliere in care m-am inregistrat pe site-ul celor de la F64 presupune ca pentru fiecare comanda facuta prin intermediul blog-ului meu eu voi primi un comision de 3%.Nu ma astept sa vad minuni peste noapte,dar cu siguranta la un moment dat voi primi ceva banuti pentru asta.Daca pana in momentul de fata am ales sa nu pun reclame pe blog,acum am facut-o deoarece in acest fel timpul investit in fotografie se concretizeaza intr-un ceva material.Daca doriti sa va achizitionati aparatura foto va rog sa o faceti prin intermediul banner-ului din dreapta.M-ar ajuta foarte mult.Shopping placut!

6 comentarii:

  1. Salut!

    As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. To the bold you leaning living practice. You learn to ignore the sorrow, I euphemistic pre-owned to catch up to and defeat, the annoyance, fear, exaltation and friendship.

    RăspundețiȘtergere
  3. Awe-inspiring recommend, 9Dragons and Templar bear danged gracious graphics are cyclopean especially strong Templar of the Mesial Ages is a spirited where you're a knight and knights cross swords with with other soldiers who whim not be on your side if you are unlucky and you can fashion giant is super but the worst is that it's not online jocuri-miniclip.net

    RăspundețiȘtergere
  4. The bother with children is that they're not returnable.www.jocuricamioane.net - jocuri cu camioane Quentin Frangible

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow! what an idea ! What a concept ! Gorgeous .. Surprising ?

    RăspundețiȘtergere
  6. I have a fancy to has good posts like yours in my website.

    RăspundețiȘtergere