luni, 10 ianuarie 2011

Tu ai unde dormi nu-i asa?



In noiembrie l-am intalnit pe domnul George,am tras doua cadre am schimbat 3 vorbe si am plecat.Astazi am gasit un articol despre dansul care m-a pus din nou pe ganduri.Iata ce scriam in Noiembrie:
Rar se intampla sa-mi comentez fotografiile,dar de data asta o voi face.Treceam pe la Unirii,si intamplator aud o melodie foarte trista cantata la mandolina...Intamplator aceiasi melodie o auzisem cu o seara inainte(un prieten foarte bun de-l meu al carui tata a decedat acum cativa ani a aflat de curand ca mama lui are cancer uterin,si intr-un moment de melancolie...disperare...durere...asculta melodia cu pricina...
Am ajuns intr-un final sa vad cine reusea sa scoata atat de armonis acele acorduri...bineinteles era batranul din imagine,pe care l-am intrebat foarte politicos daca pot sa-i fac o poza.... Bineintels a acceptat foarte senin si pe un ton in care-i simteam regretul a spus... "macar atat sa ramana"
I-am oferit un leu ,i-am multumit pentru fotografie si am plecat
Nu vreau sa-mi murdaresc postarea dar zi-mi tu mie Basescule...omul asta traieste bine?Explica-i omului asta privindu-l in ochi cat de bine doarme analfabeta de fica-ta in vila ei luxoasa din Paris cumparata cu banii pe care-i furi tu din buzunarele acestor batrani...si mai zi-mi mie Basescule...poti lega 2 acorduri la mandolina?

Articolul descoperit azi il puteti gasi aici

Bloggeri,primari,tigani,elevi,OAMENI,da-l puteti ajuta pe acest OM nu stati prea mult pe ganduri

4 comentarii:

  1. weekendul asta ajung si eu in Bucuresti, asa ca voi face un drum pana in Cismigiu, pentru a-l cauta! As dori sa vorbesc cu el si poate sa il ajut cu ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. koko,

    am un prieten bun care lucreaza la un cotidian mare din bucuresti, si pe care l-am contactat in legatura cu nenea george. e dispus sa ajute cu spatiu in ziar, asa ca hai sa facem o treaba.

    unde te gasesc pe facebook?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu de ce ,dar am un vag sentiment ca deja m-ai gasit...pe blog undeva in dreapta am o rubrica in care este afisat si profilul meu de facebook

    RăspundețiȘtergere