vineri, 11 iunie 2010

Fotoworld

Sincer urasc ca trebuie sa fac asta,nu se vrea a fi un atac la adresa echipei fotoworld,vizavi de care am tot respectul.Am auzit de site din revista Foto-Video..eram abia la inceput,nu prea stiam cu ce se mananca un DSLR,dar cumparam revista cu regularitate.Pot spune ca am crescut la umbra acestui site,si cred eu,am evoluat mult de la primele fotografii postate pe site.Un alt loc ce merita mentionat ar fi forum-ul computergames,sectiunea foto.Am suportat critica acida cu stoicism si am cautat in mod constant sa-mi imbunatatesc cadrele,sa experimentez si sa evoluez.
Revenind la Fotoworld.ro,nemultumirile mele sunt legate de unii dintre useri.Sistemul functioneaza in modul urmator:eu incarc o poza pe site,urmand ca acesta sa fie evaluata si notata cu 1-5 stelute de useri.Toate bune si frumoase...incarci pozica...sa zicem ca e una ok...vin 10 useri si acorda fiecare cate 4 stelute,care nu se acumuleaza ci se face o medie.Apoi vin 2 useri si noteaza axact aceiasi pozica cu cate o singura steluta si asta doar pentru ca poza mea este undeva mai sus in top fata de pozica lor.Acum e clar ...daca a mea cade...alta se ridica..si oare care o fi?a lor normal...toate respectele baieti...am cadoul un pic mai jos.Am facut o sesizare administratorilor site-ului si rugandu-i sa baneze respectivii useri ,sau macar sa le anuleze dreptul de vot..sunt tare curios ce se va intampla.Trec mai departe...pe site la un moment dat a avut loc un concurs de fotografie 3d si 2d in urma caruia cele mai reusite fotografii aveau sa fie publicate in numarul pe iunie al revistei Foto-Video.Bineinteles ca am incarcat si eu cateva ,au fost bineintels catalogate de useri ca fiind submediocre,si ma resemnasem.Norucul mi-a suras deoarece userii nu aveau nici un drept de selectie a fotografiilor ce aveau sa fie publicate,si la un moment dat primesc un mail in care mi se cere acordul pentru a-mi fi publicata una dintre poze...si acum intre noi fie vorba eram in extaz...am fost instiintat ca revista apare pe 24-26,iar eu de pe 23 pana pe 2 iunie intrebam in fiecare zi aceleasi vanzatoare acelasi lucru...A aparut foto-video...sau mai nou intrebam:a aparut revista?In fine a aparut am cumparat-o inca sunt in extaz
La un moment dat am facut un experiment...poze suprasaturate...nori...culori de-ti oboseau maselele...si nu mare mi-a fost mirarea sa aflu ca erau apreciate....bravo baieti..inca una alba de la mine...Iar pentru cei care au conturi multiple...le ofer cadoul de mai jos in format 3d sau TRUE..ca tot e cuvantul in trend.Am incercat sa pun cadoul pe fotoworld dar mi-a fost respins intr-un mod foarte elegant,citez:

"Salut csmnadrian,


Ne pare rau, imaginea ta - meditatie - nu a fost aprobata de catre moderatorii FOTOWORLD.
Motivul pentru care nu a fost aprobata este urmatorul:

Imaginea nu corespunde profilului siteului. Îmi place fotografia, dar din păcate nu pot să o aprob.

Va multumim pentru intelegere si va mai asteptam pe site-ul nostru.

Toate cele bune,
Echipa CHIP Fotoworld"am incheiat citatul

Prima poza este poza aparuta in revista iar a doua este cadoul meu pentru gunoaiele de useri incapabile sa-si ridice fotografiile in pozii fruntase fara marlanii de doi bani si trei parale.Oricum,din punctul meu de vedere nu au nici o treaba cu fotografia,sunt doar niste pozari schimonositi de invidie,lene si prostie.Aruncati aparatele baieti si apucati-va de sapat in gradina.

Fotografie Foto-video Mai 2010



Fotografie pula mea

4 comentarii:

  1. După cum spuneam şi pe Fotoworld, am observat cum ai crescut alături de noi. Ai crescut frumos şi ai ce să arăţi. Şi eu am primit voturi de o steluţă pentru două fotografii care au câştigat premii în SUA. Aşa e lumea pe la noi, prea preocupată de capra vecinului.
    Important e să credem în noi şi să mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nu ma asteptam la o asemenea vizita,sunt placut surprins si sper sa revii...pe fotoworld deja nu ma mai intereseaza stelutele...postez si atat...sunt convins ca daca cineva are de adaugat un comentariu pertinent o va face,iar eu voi fi fericit.....apoi ma deconectez...imi iau aparatul si imi vad de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate in cea mai mare parte..:)..oricum...eu am observat pe alte site-uri , forum-uri ca se intampla cum spui tu..:)..spre exemplu un "mare fotograf de nunti" comenta negativ asupra fotografiilor mele, iar eu ma asteptam macar sa dea niste sfaturi nu sa spuna din start NU, oricum se observa ca multi uita de unde au plecat...ca sa nu mai zic ca una din fotografii mi-a aparut si mie in revista(cea din dreapta fotografiei tale :D)...

    RăspundețiȘtergere
  4. ti-m remarcat fotorafia cand am ajuns pe blogul tau si mi-am adus aminte imediat ca era una dintre cele acre au aparut in revista....felicitarile mele...important ar fi sa filtram critica constructiva de pleava,sa evoluam frumos,si sa ne facem treba asa cum putem noi mai bine

    RăspundețiȘtergere