duminică, 30 mai 2010

Fenomenul okazii.ro sau tzeapa pe okazii



Ok...de ce okazii?sau ce e cu okazii asta?un foarte popular site mioritic de comert online,unde oricare gheorghe de la propilesti isi poate creea un cont,sau de ce nu 300,sa-si vanda produsele.Nimic deosebit pana aici,chiar si eu am cont pe okazii,si e foarte ok ca in momentul in care nu mai ai nevoie de un anumit produs sa-l valorifici pe site.Totusi,pe site exista vazatori onesti,si vanzatori mai putin onesti.Site-ul ofera cumaparatorilor si vanzatorilor posibilitatea de a-si acorda reciproc cate un feedback sau calificativ,la finalizarea tranzactiei astfel ca viitorii eventuali clienti/vanzatori sa-si faca o idee vizavi de onestitatea persoanelor in cauza.OK din nou.Ce m-a facut sa scriu acest articol?Intr-o banala zi,navigam pe site-ul in cauza cautand un obiectiv,si ajung la o licitatie a user-ului chinez2007,si aflu ca obiectul licitatiei,o unitate PC,nu mai este disponibil ,dat fiind ca user-ul mister41 i-a tras tzeapa.Din una in alta,incep sa fac sapaturi si aflu urmatoarele:
mister41de fapt este un user serios si de incredere,sau cel putin asa reiese din cele 9 calificative pozitive primite,si doar unul negativ.Continui sapaturile din pagina in pagina descopar ca userii tbarosanul ,mister41 , ticoclujeanul , lcoste , recordables si multi altii,sunt de fapt o singura persoana cu multiple conturi,care liciteaza intre ei,acordandu-si ulterior calificative care-i recomanda ca si vanzatori onesti.Sincer imi vine foarte greu sa cred ca un site de calibrul okazii.ro nu are administratori suficient de competenti incat sa demaste mizeriile astea.Nu!!!Realitatea de fapt e alta.Adminii nu se obosesc,sa faca nimic,si chiar se complac in mizerii ca niste adevarati complici ce sunt.Inca un exemplu:user-ul mamas,un user cu activitate cel putin indoielnica,fiind unul dintre aceia care pe langa activitatile oneste,se intampla sa mai traga si cate o tzeapa,asa de control doar.Calificativele il recomanda ca fiind onest,totusi daca ne uitam mai atent,observam ca multe dintre calificativele primite,si bineinteles ca ma refer la cele care puneau la indoiala onestitatea,sunt retrase tocmai de catre administratori.WHAT THE FUCK?! De partea cui sunteti de fapt?Am un singur cuvant pentru voi`...RUSINE!

4 comentarii:

  1. Pentru ei cuvantul rusine este sinonim cu bani.

    RăspundețiȘtergere
  2. User tzepar pe okazii: bulybasha sau wof666 sau cate si mai cate ID-uri. Detalii aici: http://antitzeapa.blogspot.com/2010/07/pe-asta-il-stiti.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Au devenit mult mai inventivi pe okazii.ro: fiind nou pe okazii,am crezut ca cel care liciteaza cumpara... Ei bine, nu a cumparat, iar cei de pe okazii solicita comision de 0.26E... Urmand ca eu sa recuperez banii daca nu se incheie tranzactia!!! :) Dap, 0.26E nu este o suma... Dar inmultiti cu nr de vanzatori de bunacredinta! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. exista un formular de returnare a comisionului,dar bineintels merge ca tras de melc

    RăspundețiȘtergere